Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1989 με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Από τότε διαθέτουμε τις μελισσοτροφές apifonda – apiinvert – neopoll κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά και ενισχύουμε την παραγωγή μελιού παρέχοντας άριστης ποιότητας μελισσοτροφές.

Ο άνθρωπος που έφερε τις τροφές apifonda – apiinvert – neopoll  στην Ελλάδα και πίστεψε στην ποιότητά τους είναι ο πατέρας μου Ζούντσας Γεώργιος. Όντας χημικός με σπουδές και διδακτορικό στη Γερμανία και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ζάχαρης, αξιολόγησε την άριστη ποιότητα των τροφών. Παράγονται στη Γερμανία από τη Südzucker , μια από τις μεγαλύτερες ζαχαροβιομηχανίες της Ευρώπης και διανέμονται σε όλο τον κόσμο.

Με ιδρυτή της εταιρίας τη μητέρα μου Ζούντσα Μαίρη πίστεψαν στην υψηλή ποιότητα των τροφών και βήμα-βήμα γνώρισαν τις τροφές μας στους μελισσοκόμους σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας  την εμπιστοσύνη τους και την εκτίμησή τους. Η σχέση μας με τους μελισσοκόμους είναι αμφίδρομη, τους παρέχουμε  υψηλής ποιότητας τροφές και άψογη εξυπηρέτηση και αυτό το εισπράττουμε απλόχερα από τους ίδιους. Τους ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας.

Η εταιρία Ζούντσα Έλενα Στέλλα & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι οικογενειακή επιχείρηση.  Μεγάλωσα μέσα σε αυτή όλα αυτά τα χρόνια και με συνοδοιπόρους την μητέρα μου και τον πατέρα μου παρέχουμε στους φίλους μελισσοκόμους το καλύτερο δυνατό. Πάντοτε είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για να τους εξυπηρετήσουμε.

Οι μελισσοτροφές apifonda – apiinvert – neopoll  , αποτελούν εγγύηση για τον μελισσοκόμο, πετυχαίνουν άριστο ξεχειμώνιασμα, εξασφαλίζουν υγιή και δυνατά μελισσοσμήνη έχοντας ως αποτέλεσμα την μέγιστη παραγωγή μελιού.

Προτιμήστε τις μελισσοτροφές μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην διατροφή των μελισσών.

Με εκτίμηση,

Ζούντσα Έλενα Στέλλα